Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonvloer en een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Muiden

In deze nieuwbouwwoning in Muiden hebben we twee verschillende vloeren aangebracht, een Design Betonvloer op de begane grond in de tint ‘Perfect Grey’ en een PU Gietvloer Green Line in de rest van de woning in de tint ‘Steel’. Alleen in de voorkamer ligt een houten vloer, omdat ze de warme uitstraling van hout gezellig vinden.

Twee verschillende vloeren

De bewoners zijn via via bij Coatingvloer.nl terecht gekomen en wisten al goed dat ze een van onze vloeren wilden hebben. Uiteindelijk hebben ze voor twee verschillende vloeren gekozen. De betonvloer heeft een stoere en robuuste uitstraling, terwijl de gietvloer in de solo uitvoering volledig egaal is. Hierdoor straalt de gietvloer rust uit.

Waarom deze tinten?

De bewoners hebben voor de tint ‘Perfect Grey’ gekozen omdat deze de warmste grijstint in onze collectie is. Hierdoor staat deze schitterend bij de houten vloer en bij de groene muur. De tint op de eerste verdieping is ‘Steel’ een iets koelere en rustigere kleur die perfect past bij de slaapkamers.

Onze ervaring met Coatingvloer.nl is erg goed. De vloerleggers zijn aardige jongens en we zijn erg blij met het resultaat.

Een mix van modern en klassiek

In de woning hebben de bewoners expres gekozen om ook klassieke elementen te gebruiken. Zo hebben ze bijvoorbeeld voor deuren gekozen in de stijl van de jaren dertig. Een nieuwbouwwoning is al snel heel strak en dat wilden ze voorkomen. De mix van modern en wat klassieker staat mooi bij elkaar. Er zijn ook zachte en warme kleuren gebruikt die voor een gezellige sfeer zorgen. Zoals de groenblauwe muur in de woonkamer, de lichtblauwe eetkamerstoelen en de warme verlichting in de keuken.

Een gietvloer of een betonvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer of een betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan