Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloer in de kleur ‘Cappuccino’ in een eenkamerappartement in Osdorp

Het resultaat van dit project bewijst maar weer dat betonvloeren ook geschikt zijn in een kleine ruimte. In dit eenkamerappartement in Osdorp plaatsten we onze Design Betonvloer ECO in de kleur ‘Cappuccino’.

“Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen!”

Vanwege de beperkte ruimte in de woning koos de bewoonster voor een lichte, neutrale tint die de ruimte optisch groter maakt en bovendien mooi combineert met de lichte aardetinten die in de rest van het interieur zijn toegepast. De vintage meubelen en woonaccessoires vormen bovendien een goed doordacht contrast met de uitstraling van het moderne nieuwbouwappartement. Ditzelfde geldt voor de strakke, stoere betonvloer in combinatie met de natuurlijke elementen, zoals de planten die door de hele woning zijn toegevoegd.

Daarnaast versterkt de strakke afwerking van de betonvloer de ruimtelijke inrichting van het eenkamerappartement. Door in het volledig woon/slaapgedeelte voor dezelfde gietvloer te kiezen, vormt de vloer een rustige, natuurlijke basis.

De Design Betonvloer ECO is net als andere gietvloeren zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de naadloze afwerking kan vuil niet achterblijven in naden of voegen en kan de vloer gemakkelijk worden schoongemaakt.

Een betonvloer in uw eigen woning?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Neem dan contact met ons op en plan een bezoek aan onze showroom. Daar laten we u graag alle mogelijkheden zien die een gietvloer u te bieden heeft.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan