Betonvloer eenkamerappartement in Osdorp, Amsterdam | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Betonvloer in de kleur ‘Cappuccino’ in een eenkamerappartement in Osdorp

Betonvloer in de kleur ‘Cappuccino’ in een eenkamerappartement in Osdorp

Het resultaat van dit project bewijst maar weer dat betonvloeren ook geschikt zijn in een kleine ruimte. In dit eenkamerappartement in Osdorp plaatsten we onze Design Betonvloer ECO in de kleur ‘Cappuccino’.

“Het resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen!”

Vanwege de beperkte ruimte in de woning koos de bewoonster voor een lichte, neutrale tint die de ruimte optisch groter maakt en bovendien mooi combineert met de lichte aardetinten die in de rest van het interieur zijn toegepast. De vintage meubelen en woonaccessoires vormen bovendien een goed doordacht contrast met de uitstraling van het moderne nieuwbouwappartement. Ditzelfde geldt voor de strakke, stoere betonvloer in combinatie met de natuurlijke elementen, zoals de planten die door de hele woning zijn toegevoegd.

Daarnaast versterkt de strakke afwerking van de betonvloer de ruimtelijke inrichting van het eenkamerappartement. Door in het volledig woon/slaapgedeelte voor dezelfde gietvloer te kiezen, vormt de vloer een rustige, natuurlijke basis.

De Design Betonvloer ECO is net als andere gietvloeren zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de naadloze afwerking kan vuil niet achterblijven in naden of voegen en kan de vloer gemakkelijk worden schoongemaakt.

Een betonvloer in uw eigen woning?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Neem dan contact met ons op en plan een bezoek aan onze showroom. Daar laten we u graag alle mogelijkheden zien die een gietvloer u te bieden heeft.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer gezinswoning Watergraafsmeer
Gietvloer en Design Beton ECO in een gezinswoning in Watergraafsmeer te Amsterdam
Gietvloer Otolift
Gietvloer in de fabriek van trapliftspecialist Otolift in Bergambacht