Betonvloer Dordrecht: laat u adviseren door experts
Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

Betonvloer

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Betonvloer Dordrecht

Wilt u een prachtige betonvloer in uw woning of bedrijfspand in Dordrecht? Het assortiment van Betonvloer Dordrecht vormt de basis met aansluitend maatwerk dat geleverd wordt om uw ideale vloer te realiseren. Bovendien is Betonvloer Dordrecht een echte specialist als het gaat om betonvloeren voor de meest uiteenlopende projecten, zodat ook uw project met succes afgrond wordt. Voor wat betreft de prijzen geldt dat u ook alvast rekening kunt houden met een mogelijke korting die wij toepassen voor grotere projecten.

Betonvloer Dordrecht voor vloeren met karakter

De vloeren van Betonvloer Dordrecht zijn vloeren met karakter. Dat komt enerzijds door de specifieke materialen die gebruikt worden. Anderzijds is er sprake van een vloer die lijkt te leven doordat er natuurlijk sprake is van een gemêleerd effect. Het karakter kan overigens aangepast worden naar de wensen die u heeft. Het is namelijk niet zo dat een vloer van Betonvloer Dordrecht alleen maar met een industriële look en robuuste uitstraling kan worden geleverd. Er is wat dat betreft veel meer mogelijk.

Vloeren met comfort van Betonvloer Dordrecht

Het is niet prettig leven op een vloer die koud en kil aanvoelt. Betonvloer Dordrecht biedt daarom ook vloeren met comfort en verhogen zelfs het woongenot. Het comfort is namelijk groot, de vloer biedt warmte en bovendien is de vloer als extraatje door de naadloze uitvoering ook nog eens eenvoudig te reinigen. Er zijn uiteraard verschillende maatstaven op het gebied van comfort. Bijvoorbeeld als er een wens is voor vloerverwarming. Betonvloer Dordrecht kan dat voor u realiseren in combinatie met een vloer.

Prijsopgave aanvragen bij Betonvloer Dordrecht

Aan de hand van indicatieve prijzen kunt u een beeld krijgen van de kosten. Betonvloer Dordrecht biedt u echter direct de mogelijkheid een prijsopgave aan te vragen. Dat is via het offerteformulier online mogelijk. Of wilt u liever een persoonlijk gesprek en advies krijgen? Dan verzoeken wij u even te bellen. Dan kan er voor een
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl