Een betonvloer in een appartement in Amsterdam - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 239 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een grijze betonvloer in een appartement in Amsterdam

Een grijze betonvloer in een appartement in Amsterdam

In een appartement op de vierde verdieping van een appartementencomplex in Zeeburgereiland ligt nu een grijze Design betonvloer ECO. De bewoners wilden een stoere leefvloer en de betonvloer voldoet helemaal aan hun verwachtingen.

Een betonvloer in diverse woningen

Een Design betonvloer ECO is geschikt voor allerlei type woningen. Of u nu in een grote vrijstaande woning op het platteland woont, of in een appartementje in het centrum van de stad. Een vloer van woonbeton wordt met de hand aangebracht en kan daarom volledig op maat gemaakt worden. In dit appartement hebben we op totaal 87 vierkante meter een vloer van woonbeton geplaatst. Alleen in de badkamer ligt een ander type vloer.

We wilden graag een stoere leefvloer en de Design betonvloer ECO voldoet hier zeker aan. Het is een comfortabele vloer die makkelijk te onderhouden is.

Een sfeervol appartement

Het appartement wordt bewoond door een jong stel die het sfeervol hebben ingericht. De grijze bet-onvloer heeft de kleur ‘Perfect Grey’, een populaire grijstint. Samen met de witte muren vormt het een mooie basis van het interieur. Wanneer u voor rustige en tijdloze kleuren kiest voor de muren en voor de vloer kunt u de sfeer van het interieur makkelijk aanpassen door meubels of verder decoratie te vervangen.

De bewoners hebben moderne meubels gemixt met bohemien decoraties als de globe, de rieten lampen en de vele planten. Er zijn ook enkele goudkleurige details als de luxe velours gordijnen en het goudkleu-rige vloerkleed. Goud is een warme en luxe kleur die hier mooi staat bij het sobere grijs van de vloer van woonbeton. Al met al een sfeervol interieur!

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een Design betonvloer ECO, of wilt u er graag meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct online een offerte aan.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Gietvloer nieuwbouwwoning van Lingen in Den Haag
Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Den Haag
Gietvloer PU green line
Twee kleuren gietvloeren in een woning in Diemen