Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonlook gietvloer in een appartement in Haarlem

betonlook gietvloer haarlem

Toen de kinderen het huis uit gingen werd het tijd voor een andere woning. De nieuwe bewoners van dit appartement in Haarlem voelen zich hier nu helemaal thuis. In het appartement met een balkon hebben wij een gietvloer aangebracht.

Gietvloer in een zandkleur

Er is gekozen voor een PU gietvloer Green Line in de betonlook kleur Zand-Mix. Een lichte zandkleur die een mooie rustige basis vormt van het interieur. De zandkleur komt op meerdere plekken in het interieur terug. Bijvoorbeeld in de hoekbank met gemêleerde stof, in de eetkamerstoelen en in de deken op het bed. De gietvloer is in de woonkamer, open keuken, de hal en in de drie slaapkamers aangebracht.

Het appartement is stijlvol ingericht met een mix van verschillende stijlen. Er zijn zowel klassieke als mo-derne meubels. Het grote schilderij in de woonkamer valt meteen op en brengt meer kleur in de ruimte. Het rood en geel uit het schilderij komt terug in kleine details als een lampenkap en een kussentje.

“We zijn zeker tevreden over de gietvloer. Vanuit Coatingvloer was er goede communicatie wat we erg prettig vonden. En het eindresultaat is prachtig. Door het rubber comfort systeem was het mogelijk om de gietvloer in ons appartement te laten leggen. Dat vinden we echt een pluspunt van Coatingvloer!

Een rubber comfort systeem

In dit appartement hebben we een rubber comfort systeem geplaatst als deel van de gietvloer. Een rubber comfort systeem zorgt voor vermindering van geluidsoverlast. Met geluidsreductie tot wel <15db doorslag geluid. Wij geven hierbij een geluidscertificatie af. Door het toevoegen van het rubber comfort systeem voldoet de PU gietvloer Green Line aan de eisen van dit appartementencomplex waardoor de bewoners voor een gietvloer konden kiezen. Naast reductie van geluid zorgt het rubber comfort systeem ook voor extra comfort en werkt het 100% scheuroverbruggend.

Een gietvloer in uw woning?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloeren? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van de gietvloer. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan