Betonlook gietvloer in nieuwbouw Brokken a/d Zaan – Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Betonlook gietvloer in nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan

Betonlook gietvloer in nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan

Een stel in Brokking aan de Zaan koos voor een prachtige, lichte PU Green Line gietvloer in de keuken. Samen met architectenbureau FKG Architecten aan de Zaan realiseerde Coatingvloer.nl dit mooie vloerproject. De gietvloer moest passen bij donkere keukenblokken en de keuken zelf een lichte en open uitstraling geven. En dat is gelukt! We legden een prachtige vloer van 52 m2 die perfect aansluit op de rest van de woning.

Een makkelijke en praktische vloer

Het gemak van een PU gietvloer zit in de naadloze afwerking en praktische eigenschappen. Even stofzuigen of met lauw water afnemen en hij is weer schoon! Dit is natuurlijk erg belangrijk in een keuken waar hygiëne voorop staat. Een gietvloer heeft geen naden en nerven waar vuil en bacteriën zich aan kunnen hechten en dat maakt hem ideaal voor bijvoorbeeld de keuken.

Eigenschappen PU gietvloer

Bovendien is een gietvloer volledig waterdicht. En met alles wat er in een keuken gebeurt, is dit een fijne eigenschap. De nieuwe vloer is niet alleen strak, maar ook industrieel. En dat sluit perfect aan bij de bouwstijl van dit project.

“Toen de vloer net lag, was hij strak en steriel. Maar de combinatie met donkere keukenblokken maakt de keuken helemaal af! We zijn heel blij met het eindresultaat.”

De juiste stijl vloer

Al met al was de Green Line gietvloer de juiste keuze voor dit project. Voorafgaand aan de werkzaamheden had het stel nog niet bedacht er te gaan wonen, maar alles sloot perfect op elkaar aan en naderhand besloten ze toch om de woning zelf te houden.

Bezoek onze showroom

Heeft u ook een nieuwe vloer nodig? Een PU gietvloer is geschikt voor álle kamers in woningen of kantoorpanden. Laat ons weten wat u wilt en wij kijken in hoeverre we u kunnen helpen. Vraag online een offerte aan of maak een afspraak om inspiratie op te doen in onze showroom.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een gietvloer in woongebouw De Voortuinen
Design betonvloer ECO in woning Almere