Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonlook gietvloer in nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan

Een stel in Brokking aan de Zaan koos voor een prachtige, lichte PU Green Line gietvloer in de keuken. Samen met architectenbureau FKG Architecten aan de Zaan realiseerde Coatingvloer.nl dit mooie vloerproject. De gietvloer moest passen bij donkere keukenblokken en de keuken zelf een lichte en open uitstraling geven. En dat is gelukt! We legden een prachtige vloer van 52 m2 die perfect aansluit op de rest van de woning.

Een makkelijke en praktische vloer

Het gemak van een PU gietvloer zit in de naadloze afwerking en praktische eigenschappen. Even stofzuigen of met lauw water afnemen en hij is weer schoon! Dit is natuurlijk erg belangrijk in een keuken waar hygiëne voorop staat. Een gietvloer heeft geen naden en nerven waar vuil en bacteriën zich aan kunnen hechten en dat maakt hem ideaal voor bijvoorbeeld de keuken.

Eigenschappen PU gietvloer

Bovendien is een gietvloer volledig waterdicht. En met alles wat er in een keuken gebeurt, is dit een fijne eigenschap. De nieuwe vloer is niet alleen strak, maar ook industrieel. En dat sluit perfect aan bij de bouwstijl van dit project.

“Toen de vloer net lag, was hij strak en steriel. Maar de combinatie met donkere keukenblokken maakt de keuken helemaal af! We zijn heel blij met het eindresultaat.”

De juiste stijl vloer

Al met al was de Green Line gietvloer de juiste keuze voor dit project. Voorafgaand aan de werkzaamheden had het stel nog niet bedacht er te gaan wonen, maar alles sloot perfect op elkaar aan en naderhand besloten ze toch om de woning zelf te houden.

Bezoek onze showroom

Heeft u ook een nieuwe vloer nodig? Een PU gietvloer is geschikt voor álle kamers in woningen of kantoorpanden. Laat ons weten wat u wilt en wij kijken in hoeverre we u kunnen helpen. Vraag online een offerte aan of maak een afspraak om inspiratie op te doen in onze showroom.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan