Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een betondesign gietvloer

Een betondesign gietvloer is een schitterende vloer met een natuurlijke en robuuste uitstraling. Een betondesign gietvloer is een cementgebonden gietvloer met zowel een mooie look als praktische kenmerken.

Waarom kiezen voor een betondesign gietvloer?

Een betondesign gietvloer is een strakke vloer met een uniek uiterlijk en de vloer is dan ook geliefd om zijn look. Omdat de gietvloer met de hand wordt aangebracht heeft elke vloer een ander lijnenspel. Uw vloer is hierdoor echt uniek. We brengen betondesign gietvloeren onder andere aan in woningen en winkels. Maar een betondesign is niet alleen heel mooi, de gietvloer heeft ook veel praktische voordelen. Dit zijn de praktische voordelen van een betondesign gietvloer:

  • Volledig naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Ruime kleurkeuze
  • Comfortabel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hygiënisch

De samenstelling van een betondesign gietvloer

Een betondesign gietvloer wordt gemaakt van een mengsel van cement en kunsthars. Het cement is hard en heeft een mooie natuurlijke uitstraling, terwijl het kunsthars flexibel is en voor comfort zorgt. De vloer bestaat uit meerdere lagen waardoor de vloer erg duurzaam en sterk is.

Het aanbrengen van een betondesign gietvloer

Een betondesign gietvloer wordt door ons team van ervaren applicateurs met de hand aangebracht. Het proces bevat meerdere stappen. Als eerste wordt de ondergrond gecontroleerd en zo nodig voorbewerkt. Dan wordt er een primer aangebracht, zodat de vloer goed aan de ondervloer hecht. Zodra deze laag volledig is opgedroogd volgt een tweede primer en hierna brengen we de betondesign gietvloer aan die het uiterlijk van de vloer bepaalt. Zodra ook de derde laag volledig is opgedroogd wordt de vloer gepolijst en ingewreven met steenolie.

De prijs van een betondesign gietvloer

De prijs van een betondesign gietvloer hangt af van verschillende factoren. De prijs per vierkante meter daalt bij ons, wanneer de vloer op een groter oppervlakte wordt aangebracht. Maar er zijn ook andere zaken die invloed hebben op de prijs. Denk hierbij aan de staat van de ondergrond, specifieke wensen en de manuren. Bij Coatingvloer.nl betaalt u voor een betondesign gietvloer tussen de € 73,00 – € 97,00 per vierkante meter. Om een beter beeld van de prijs te krijgen raden we u aan om direct online een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Als u inzicht wilt in de prijzen voor een betondesign gietvloer kunt u het beste voor uw eigen project een offerte aanvragen. Dat kan online, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. U kunt direct een afspraak maken via 020-8452650.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.