Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

beton gietvloer voor WE Transfer

beton-gietvloer

Coating Vloer & Company heeft onlangs een schitterende beton gietvloer gelegd in opdracht van WeTransfer. Het hele kantoor in Amsterdam van WeTransfer werd voorzien van een beton gietvloer in de prachtige kleur perfect grey op een totale oppervlakte van 400 vierkante meter.

Tijdloze beton gietvloer

De opdracht van het moderne bedrijf WeTransfer om een beton gietvloer aan te laten leggen, past uiteraard perfect bij de mogelijkheden die Coating Vloer & Company te bieden heeft. Het bedrijf levert een diversiteit aan vloersystemen aan de zakelijke markt, waarbij het laten plaatsen van een beton gietvloer uiteraard tot de mogelijkheden behoort.

WeTransfer heeft de kleur perfect grey geselecteerd uit een breed pallet van kleuropties en deze kleur van de beton gietvloer pas perfect bij de uitstraling van het bedrijf. De beton gietvloer staat voor tijdloosheid met een design uitstraling. De originele stijl wordt gecreëerd doordat de gietvloer naadloos wordt gelegd.

Beton gietvloer perfect in alle opzichten

WeTransfer heeft specifiek voor de kleur perfect grey gekozen, maar dat is niet de enige reden waarom de keuze voor een beton gietvloer perfect is geweest. De natuurlijke uitstraling, het eenvoudige onderhoud en de duurzaamheid van de beton gietvloer zijn de combinatie die de keuze perfect hebben gemaakt. Coating Vloer & Company heeft het hele proces van A tot Z begeleid.

Kiest u ook voor een perfecte beton gietvloer?

Ook voor uw bedrijf kan Coating Vloer& Company de perfecte beton gietvloer realiseren. U kunt ons voor de meest uiteenlopende projecten inschakelen, waarbij de beton gietvloer over de gehele oppervlakte van uw bedrijfspand kan worden gelegd. Wij maken daarbij geen onderscheid in bedrijfspanden met een beperkt oppervlak of oppervlak van enorme afmetingen.

Neem contact op met Coating Vloer & Company om uw wensen voor een beton gietvloer te bespreken, zodat wij een advies op maat kunnen geven.

Tags :

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan