Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beton Cire kosten

Het is dé badkamertrend van dit moment, maar wat mag Beton Cire kosten? Met de opkomst van deze prachtige vorm van wand- en vloerafwerking zijn badkamerinterieurs naar een heel nieuw niveau gestegen. U tovert uw sanitaire ruimtes om tot een wezenlijke wellness & spa aan huis. Een moment om dagelijks uzelf op te laden en volledig tot rust te komen. Maar wat kost zo’n prachtige afwerking nou eigenlijk? We vertellen u meer over de Beton Cire kosten.

Beton Cire wanden

Beton Cire bestaat voor 20% uit polyurethaan en 80% uit beton. De samenstelling en de kwaliteit van de elementen zijn bepalend voor de Beton Cire kosten. Dankzij de grote hoeveelheid beton ontstaat er een authentieke look op uw vloeren en wanden. Beton Cire is zeer geschikt voor natte ruimtes vanwege de antibacteriële werking, daarom ziet u deze afwerking voornamelijk in sanitaire ruimtes terug. Maar bovenal is het een prachtige afwerking die er luxueus en klassiek uit ziet. Een tijdloze look die een rustige sfeer creëert.

Beton Cire vloeren

U kunt Beton Cire ook in uw living aan laten brengen. Echter raden we Beton Cire als woonkamervloer af, omdat de afwerking zeer dun is. We raden u aan om uw sanitaire ruimtes compleet met Beton Cire af te laten werken voor een luxueus resultaat. De rest van de verdieping laat u dan in een ander type gietvloer leggen, die krachtiger is dan Beton Cire. Natuurlijk kunt u wel iedere wand in uw woning met Beton Cire laten stuken. De Beton Cire kosten zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters.

Prijsopbouw Beton Cire kosten

Bij Coatingvloer geldt: hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe voordeliger u uitkomt. Dit komt omdat de arbeidskosten naar verhouding dalen ten overstaande van de Beton Cire kosten. Om Beton Cire in uw woning aan te brengen, moeten wij ons installeren bij u op locatie. Naarmate we meerdere meters maken, belonen we u met een kortingspercentage.

Beton Cire badkamer kosten

In de meeste gevallen komt uw Beton Cire in uw badkamer uit op maximaal 50m². Dit betekent dat u in de eerste prijscategorie valt van €4.675,-.

Vierkante meters Beton Cire Beton Cire prijs m2 ex btw
Kosten Beton Cire 20 – 50 m2 vaste prijs € 4.675,-
Kosten Beton Cire 51 – 100 m2 € 96,83 per m2
Kosten Beton Cire 101 – 150 m2 € 80,15 per m2
Kosten Beton Cire 151 – 200 m2 € 72,66 per m2

Stapelkorting Beton Cire prijs m2

Wilt u naast uw sanitaire ruimtes ook Beton Cire als wandafwerking in uw living of slaapkamers aan laten brengen én betekent dit een groter oppervlak dan 50m² in totaal? Dan komen uw Beton Cire kosten lager uit. De Beton Cire prijs per vierkante meter verschilt in dat geval van € 73 tot € 97. U heeft tegen deze prijzen de keuze uit 30 verschillende kleuren.

Een gietvloer met Beton Cire wanden

Omdat gietvloeren onze core business zijn, is het aanbrengen van Beton Cire altijd een aanvullende opdracht. Dit betekent dat we enkel Beton Cire bij u in huis aanbrengen, mits we een gietvloer plaatsen. Dit is dan ook een ideale combinatie. Onze design gietvloeren zijn de perfecte geleider voor vloerverwarming en laat u van uw badkamer tot uw slaapkamer naadloos aanbrengen. Uw badkamerwanden laat u behandelen met Beton Cire voor een echte wellness aan huis.

Voor een compleet plaatje kijkt u daarom naast de Beton Cire kosten ook eens bij onze gietvloerprijzen.

Ontvang een uitnodiging naar onze showroom

Vanwege de prachtige details in het stucwerk van Beton Cire, raden we u altijd aan om eerst langs een showroom te gaan voor een goed beeld van het eindresultaat. Na ontvangst van een vrijblijvende offerte, opent Coatingvloer haar deuren voor u. De afspraak bij onze showroom maken we telefonisch of per mail met u.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.