Beton Cire Rotterdam | Sterk & authentiek | Coatingvloer.nl
beton cire vloer

Beton Cire

beton cire

Beton Cire

pandomo wall

Beton Cire

Betoncire

Beton Cire

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Beton Cire Rotterdam

In badkamers, keukens, winkelpanden en in kantoren. Vloeren en wanden van Beton Cire zien we steeds vaker opduiken in Rotterdam. De populariteit van deze toepassing is goed te verklaren. Beton Cire is namelijk erg mooi. Het heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Daarnaast is het materiaal ook nog eens erg praktisch. Lees gauw verder waarom Beton Cire Rotterdam een goed idee is.

Wat is Beton Cire precies?

Beton Cirewordt ook wel “betonstuc” genoemd. Van oorsprong heeft deze cementgebonden stucsoort een lange traditie. De Grieken en Romeinen gebruikten al betonstuc om bruggen en viaducten af te werken. Beton Cire is een iets modernere variant hierop en dit is in Frankrijk ontstaan. Vandaar de Franse naam “beton ciré”. Dit betekent gewreven beton. Beton Cire wordt dan ook ambachtelijk met de hand aangebracht. Hierdoor is iedere afwerking uniek.

Waarom Beton Cire?

Beton Cire heeft de uitstraling van klassiek beton, maar komt warm en verfijnd over. Dit komt door de precieze afwerking en het uiteindelijke gladde en strakke resultaat. Op deze manier wordt robuust met elegant gecombineerd. Overigens is Beton Cire Rotterdam in wel vijftig tinten verkrijgbaar. Over het algemeen kiezen de meeste mensen voor een grijstint. Maar ook roodbruin en bruin worden vaak gekozen. Welke kleur u ook kiest. Doordat Beton Cire met de hand wordt aangebracht, zullen de lichte tekeningen er altijd anders uit komen te zien. Hierdoor heeft u altijd een unieke vloer of wand.

beton cire Rotterdam

Praktische voordelen van Beton Cire 

De mooie uitstraling van Beton Cire is niet het enige voordeel van het materiaal. Beton Cire is namelijk ook vloeistofdicht. Dit is ideaal, want hierdoor is het materiaal makkelijk schoon te houden. Doordat de vloer volledig egaal en naadloos is, is Beton Cire erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Beton Cire wordt dan ook veel in badkamers aangebracht. Maar ook in keukens is het materiaal populair. Gemak en comfort voeren de boventoon met Beton Cire in huis.

Beton Cire Rotterdam

Woont u in Rotterdam en heeft uw woning of kantoorpand een upgrade nodig? Met Beton Cire Rotterdam maakt u het verschil. Coatingvloer.nl heeft door de jaren heen al veel wanden en vloeren van Beton Cire voorzien in Rotterdam. Gun ook uw ruimtes deze mooie en robuuste toepassing. Benieuwd naar de kosten van Beton Cire Rotterdam? U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijsopgave. Wilt u meer informatie of wilt u advies? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl