Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire in de badkamer

Beton Cire is in opmars. Steeds meer huishoudens en bedrijven kiezen voor Beton Cire. Niet zo gek, want Beton Cire is een natuurlijk en robuust materiaal wat een geweldige uitstraling heeft. Maar wist u dat Beton Cire ook in de badkamer wordt toegepast? En wist u dat dit zelfs bijzonder aantrekkelijk is? Coatingvloer.nl legt u uit waarom.

Een gevoel van luxe

Beton Cire wordt niet alleen als vloer in de badkamer toegepast, maar het materiaal kan ook toegepast worden op de wanden. Hierdoor kan Beton Cire makkelijk in een hele ruimte doorgetrokken worden. Dit is niet alleen handig, maar ook erg mooi. Doordat Beton Cire een natuurlijk materiaal is, ziet u de vloeiende tekenen en lijnen terug op de wand. Dit zorgt voor een rustiek aspect, wat zeker in de badkamer voor een luxe gevoel zorgt.
beton cire badkamer

Beton Cire is vloeistofdicht

Toch is het prachtige uiterlijk van Beton Cire niet de enige reden. Beton Cire is namelijk volledig vloeistofdicht. Dit komt omdat Beton Cire badkamer wordt afgewerkt met impregnerende materialen en een waterafstotende coating. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat water uw vloer of wanden aantast.

Beton Cire is slijtvast

Beton Cire badkamer is gemaakt van slijtvast en krasbestendig grondstoffen. Het materiaal is dus duurzaam en kan tegen een stootje. Zeker in de badkamer is dit geen overbodige luxe.

Beton Cire is hygiënisch

Beton Cire is een van de meest hygiënische materialen voor in huis. Dit komt omdat Beton Cire badkamer een alkalische werking heeft. Alkalisch materiaal zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels zich niet kunnen hechten aan de vloer of wanden. In de meeste gevallen worden deze zelfs afgeweerd. Ook resten van douchegel of zeep zullen zich niet aan het materiaal kunnen hechten. Hierdoor is Beton Cire dus een ideale toepassing voor in de badkamer.

Beton Cire is naadloos

Naast het feit dat Beton Cire alkalisch is, is Beton Cire ook nog eens volledig naadloos. In de badkamer betekent dat dat er geen voegen en kieren zijn. Vaak blijven vocht en schimmels achter in voegen. Met Beton Cire in de badkamer is dat verleden tijd. Dankzij de afwezigheid van voegen is de badkamer hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

Meer weten over Beton Cire badkamer?

Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van Beton Cire in badkamers. Wij beantwoorden dan ook graag uw vragen of geven u advies over Beton Cire badkamer. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak in onze showroom. Liever eerst een idee van het kostenplaatje? Dan kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u dan bericht met een op maat gemaakte prijsopgave.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan