Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire Groningen

Beton Cire is uniek materiaal dat steeds populairder wordt. In steeds meer huishoudens en bedrijven zien we dan ook wanden of vloeren van Beton Cire. Niet zo gek want Beton Cire heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het materiaal ook erg praktisch. Op zoek naar Beton Cire Groningen? Ook in Groningen levert Coatingvloer.nl wanden en vloeren van Beton Cire. Lees gauw verder.

Wat is Beton Cire?

Beton Cire wordt ook wel “betonstuc” genoemd. Beton Cire komt oorspronkelijk uit Frankrijk en de letterlijke vertaling van het materiaal is “gewreven beton”. Het is dus een moderne vorm van beton die praktisch overal op toegepast kan worden. Op de vloer, maar bijvoorbeeld ook op een wand of op een aanrechtblad. Doordat Beton Cire met de hand wordt aangebracht, is elke afwerking uniek. In een Beton Cire vloer ziet men lichte lijnen in de vloer terug. Dit geeft het geheel een robuust en natuurlijk karakter.

De voordelen van Beton Cire

Een vloer van Beton Cire is vooral erg mooi. Het is ruw materiaal, wat warm en verfijnd overkomt. Tegelijk is het materiaal vloeistofdicht en hierdoor erg praktisch. Beton Cire heeft de volgende praktische voordelen:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Gemak en comfort
  • Naadloos
  • Slijtvast
  • In vijftig tinten beschikbaar

Deze voordelen zorgen ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor Beton Cire in Groningen. Vooral in de badkamer en in de keuken is Beton Cire populair. Het materiaal leent zich hier dan ook uitstekend voor.

beton cire Groningen

Beton Cire in Groningen

Beton Cire Groningen is een toepassing die ook uw woning, kantoorpand of winkel een grote upgrade kan geven. Voor Beton Cire kunt u bij ons kiezen uit meer dan vijftig tinten. De meest populaire kleur is grijs, maar ook roodbruin doet het goed. Welke kleur u ook kiest, uw uiteindelijke kleur wordt in de vorm van pigment aan de Beton Cire mortel toegevoegd. Hierna brengen de specialisten van Coatingvloer.nl iedere vloer of wand met de hand aan.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Beton Cire Groningen? Coatingvloer.nl levert ook in Groningen. Wilt u graag een indicatie van de kosten voor Beton Cire? Dan kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen enkele werkdagen sturen wij u dan een op maat gemaakte prijsopgave. Wilt u meer informatie of wilt u advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u onze showroom op afspraak bezoeken.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan