Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire Eindhoven

Woont u in Eindhoven en heeft u interesse in een vloer van Beton Cire? Dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van vloeren van Beton Cire. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren.

Een vloer van Beton Cire

Beton Cire is een natuurlijk materiaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt. Beton Cire heeft dan ook een authentieke en robuuste uitstraling. Daarom is het zo geliefd! Elke vloer van Beton Cire wordt met de hand aangebracht en dat ziet u terug in het eindresultaat. Naast dat Beton Cire een uniek materiaal is qua uitstraling, heeft het ook allerlei praktische voordelen. Wist u dat een vloer van Beton Cire vochtwerend is? Ook is Beton Cire alkalisch, waardoor bacteriën geen kans maken. Dat maakt het een perfect materiaal voor een vloer in de badkamer.

Beton Cire in huis

Beton Cire kan op erg veel verschillende manieren worden toegepast. Wij zijn expert in het aanbrengen van Beton Cire vloeren, maar ook voor Beton Cire wanden kunt u bij ons terecht. Beton Cire wordt ook wel gebruikt voor de afwerking van badkamermeubels en in de keuken kan het ook als keukenblad gebruikt worden. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Omdat Beton Cire in verschillende kleuren verkrijgbaar is, is er altijd wel een kleur die bij het interieur van uw woning past. Kies bijvoorbeeld voor een warme aardetint of juist voor een rustige grijstint. Wij geven u ook graag kleuradvies.

beton cire Eindhoven

Beton Cire in Eindhoven

Coatingvloer.nl is specialist op het gebied van naadloze vloeren en wij brengen al jarenlang vloeren aan in heel Nederland. Ook Beton Cire vloeren behoren tot ons assortiment. Woont u in Eindhoven en heeft u interesse in een vloer van Beton Cire? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier bespreken we de verschillende mogelijkheden met u en kunt u het aanbod aan kleuren bekijken. Bent u vooral nieuwsgierig naar de prijs? Vraag dan eerst online een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan