Een vloer van Beton Cire in Eindhoven | Coatingvloer.nl
beton cire vloer

Beton Cire

beton cire

Beton Cire

pandomo wall

Beton Cire

Betoncire

Beton Cire

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Beton Cire Eindhoven

Woont u in Eindhoven en heeft u interesse in een vloer van Beton Cire? Dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van vloeren van Beton Cire. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren.

Een vloer van Beton Cire

Beton Cire is een natuurlijk materiaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt. Beton Cire heeft dan ook een authentieke en robuuste uitstraling. Daarom is het zo geliefd! Elke vloer van Beton Cire wordt met de hand aangebracht en dat ziet u terug in het eindresultaat. Naast dat Beton Cire een uniek materiaal is qua uitstraling, heeft het ook allerlei praktische voordelen. Wist u dat een vloer van Beton Cire vochtwerend is? Ook is Beton Cire alkalisch, waardoor bacteriën geen kans maken. Dat maakt het een perfect materiaal voor een vloer in de badkamer.

Beton Cire in huis

Beton Cire kan op erg veel verschillende manieren worden toegepast. Wij zijn expert in het aanbrengen van Beton Cire vloeren, maar ook voor Beton Cire wanden kunt u bij ons terecht. Beton Cire wordt ook wel gebruikt voor de afwerking van badkamermeubels en in de keuken kan het ook als keukenblad gebruikt worden. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Omdat Beton Cire in verschillende kleuren verkrijgbaar is, is er altijd wel een kleur die bij het interieur van uw woning past. Kies bijvoorbeeld voor een warme aardetint of juist voor een rustige grijstint. Wij geven u ook graag kleuradvies.

beton cire Eindhoven

Beton Cire in Eindhoven

Coatingvloer.nl is specialist op het gebied van naadloze vloeren en wij brengen al jarenlang vloeren aan in heel Nederland. Ook Beton Cire vloeren behoren tot ons assortiment. Woont u in Eindhoven en heeft u interesse in een vloer van Beton Cire? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier bespreken we de verschillende mogelijkheden met u en kunt u het aanbod aan kleuren bekijken. Bent u vooral nieuwsgierig naar de prijs? Vraag dan eerst online een vrijblijvende offerte aan.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl