Beton Cire Den Haag | Vloeren en wanden | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 239 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Beton Cire Den Haag

Woont u in Den Haag of in de regio van Den Haag? Dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres voor vloeren en wanden van Beton Cire. Beton Cire is een mooi natuurlijk materiaal wat al eeuwenlang gebruikt wordt en nu helemaal hip is. Beton Cire heeft dan ook allerlei praktische eigenschappen én een hele bijzondere uitstraling.

Waarom Beton Cire?

Beton Cire heeft een unieke uitstraling omdat elke vloer en wand met de hand wordt aangebracht. De cementmix zorgt ervoor dat er lichte kleurverschillen te zien zijn in de Beton Cire. Hierdoor is elke vloer en wand uniek. Beton Cire heeft een natuurlijke uitstraling. Maar een vloer of wand van Beton Cire is niet alleen mooi, het materiaal is ook erg praktisch!

De praktische voordelen van Beton Cire

Een vloer of wand van Beton Cire is vochtwerend. Daarom is Beton Cire ook zo populair voor in badkamers. De gehele badkamer kan ermee worden afgewerkt voor een mooi egaal resultaat. Maar ook als vloer in een andere ruimte in huis of op het werk is Beton Cire populair. Naast vochtwerend is een vloer van Beton Cire naadloos, antibacterieel, hygiënisch en duurzaam.

Beton Cire in Den Haag

Coatingvloer.nl levert in heel Nederland vloeren, zo ook in Den Haag. Woont u in Den Haag en heeft u interesse in een gietvloer? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Wij werken alleen op afspraak, zodat we de tijd voor u kunnen nemen. In de showroom kunt u de diverse kleuren bekijken en geven we u graag advies over Beton Cire.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl