Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beton Cire Den Bosch

Beton Cire is een schitterend materiaal dat we gebruiken voor vloeren, maar dat eigenlijk in de gehele inrichting van een woning gebruikt kan worden. Beton Cire wordt gemaakt van natuurlijke materialen en heeft daardoor een mooie natuurlijke uitstraling. Er zijn verschillende prachtige aardetinten verkrijgbaar maar ook grijstinten, die net zo populair zijn. Woont u in Den Bosch en heeft u interesse in een vloer van Beton Cire? Lees dan verder. Coatingvloer.nl is specialist op het gebied van Beton Cire vloeren. Wij brengen deze vloeren ook in Den Bosch aan.

beton cire Den Bosch

Een vloer van Beton Cire

Een vloer van Beton Cire is de laatste tijd steeds populairder, terwijl het materiaal Beton Cire al eeuwenlang gebruikt wordt. De Fransen hebben de moderne versie van Beton Cire op de markt gebracht, vandaar ook die Franse naam. Sindsdien wordt het langzaamaan steeds populairder in Nederland. Dat is ook niet gek, want een vloer van Beton Cire heeft veel voordelen.

 

De voordelen van een vloer van Beton Cire

Beton Cire is een natuurlijk materiaal met een mooie robuuste uitstraling. Omdat Beton Cire met de hand wordt aangebracht, kunt u zelf bepalen met welk effect dit wordt gedaan. Een vloer van Beton Cire wordt afgewerkt met een toplaag, waardoor de vloer volledig vochtwerend is. Daarnaast is de vloer volledig naadloos. Beide kenmerken maken de vloer erg hygiënisch. Daarom is Beton Cire erg populair in de badkamer. Al staat een vloer van Beton Cire in de gehele woning mooi.

 

Beton Cire van Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is specialist op het gebied van naadloze vloeren en wij brengen al jarenlang vloeren aan in heel Nederland. Ook Beton Cire vloeren behoren tot ons assortiment. Woont u in Den Bosch en heeft u interesse in een vloer van Beton Cire? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een vrijblijvende offerte aan.

 

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.