Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire Amsterdam

Beton Cire is een robuust, uniek en natuurlijk materiaal dat steeds vaker gebruikt wordt in het interieur. Voor vloeren is het materiaal zeer geschikt, want Beton Cire is erg sterk en daarnaast ook vochtwerend. Heeft u interesse in een vloer of wand van Beton Cire? Dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres!

Waarom Beton Cire?

Beton Cire is een eeuwenoud materiaal dat weer hip is geworden doordat de Fransen het veel zijn gaan gebruiken. Beton Cire staat voor gewreven beton en het is dan ook een natuurlijk materiaal. Beton Cire heeft erg veel voordelen. Dit zijn de voordelen van Beton Cire:

  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vele kleuren beschikbaar
  • Unieke uitstraling
  • Comfort en gemak
  • Krasbestendig en stofvrij

Een vloer van Beton Cire

Een vloer van Beton Cire staat prachtig in een woning, winkel of kantoorpand. Omdat de vloer met de hand wordt aangebracht, is elke vloer uniek en zie u ook lichte lijnen in de vloer zitten. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan vijftig kleuren. De kleur wordt aan de Beton Cire mortel toegevoegd in de vorm van pigment. Er zijn veel natuurlijke tinten verkrijgbaar. Erg populair zijn grijs en warmere tinten zoals bruin en bruinrood.

Beton Cire offerte

Bent u benieuwd naar de Beton Cire prijs? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Zo krijgt u een beter beeld van de prijs. Wij sturen binnen enkele werkdagen de offerte naar u toe.

Beton Cire in Amsterdam

Coatingvloer.nl levert in heel Nederland vloeren, zo ook in Amsterdam. Woont u in Amsterdam en heeft u interesse in een gietvloer? Dan heeft u een voordeel boven de anderen; onze showroom bevindt zich namelijk in Amsterdam. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Wij werken alleen op afspraak, zodat we de tijd voor u kunnen nemen. In de showroom kunt u de diverse kleuren bekijken en geven we u graag advies.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.