Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Technische documentatie

De technische documentatie die u hier treft over de verschillende vloeren van Coatingvloer.nl heeft betrekking op productbladen en bestekteksten. Per type vloer is er een apart productblad beschikbaar met daarin uitgebreide informatie over de betreffende vloer. Dit geldt ook voor de bestekteksten die elk afzonderlijke informatie over een specifieke vloer bevatten.

Toepassing en eigenschappen

De productbladen die onderdeel uitmaken van de technische documentatie geven onder meer informatie over de toepassing en eigenschappen. De toepassing wordt bovendien van een korte toelichting voorzien. Zo wordt bijvoorbeeld inzicht gegeven in wat voor type vloer het is met betrekking tot de mate van belasting. Bovendien worden de ruimtes opgenoemd waarin de vloer toegepast kan worden. Met betrekking tot de eigenschappen wordt inzicht geboden in de unieke kenmerken van de vloer. Verder wordt informatie verstrekt ten aanzien van de applicatiegegevens.

Applicatiegegevens

De technische documentatie geeft per product eveneens informatie over de applicatie. Het gaat hierbij om de gereedschappen die gebruikt worden, maar ook om de menginstructies, ondergrond en andere belangrijke zaken die betrekking hebben op het aanbrengen van de vloer. Ook wordt ingegaan op de tijd ten aanzien van de belastbaarheid na het aanbrengen van de vloer. De tijden worden bij benadering vermeld en zijn onder meer afhankelijk van de omgevingscondities, zoals de temperatuur en mate van luchtvochtigheid.

Productbladen en bestekteksten

De productbladen en bestekteksten die tot de technische documentatie behoren, geven per product informatie. Voor iedere vloer geldt dat de toepassing kan variëren en dat de eigenschappen anders zijn. Ook de applicatie verschilt per type vloer, zoals voor het aanbrengen van een gietvloer of van een coatingvloer. Mocht u naar aanleiding van de technische documentatie vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met Coatingvloer.nl.

Productbladen:

pdf download EP Coatingvloer HQ – productblad
pdf download EP Gietvloer A300 – productblad
pdf download EP Primer X300 – productblad
pdf download EP Screed HQ – productblad
pdf download Hardtop strong topcoat 1k – productblad
pdf download Primer pro – productblad
pdf download Primer Pro HB – productblad
pdf download PU Gietvloer green line D60 – productblad
pdf download PU Gietvloer green line extreem D40 – productblad
pdf download Strong Topcoat 2k – productblad

Bestekteksten:

pdf download Bestek tekst: EP coatingvloer HQ
pdf download Bestek tekst: EP vloercoating HQ, vloeistofdichte bodem voorziening (voorheen, cur/pbv-aanbeveling 44)
pdf download Bestek tekst: EP gietvloer A300
pdf download Bestek tekst: MMA troffelvloer
pdf download Bestek tekst: Parkeergarage vloerafwerking
pdf download Bestek tekst: Polyurethaan gietvloer met transparante topseal (kunsthars gebonden)
pdf download Bestek tekst: Troffelvloer HQ

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan