Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Amazing betonlook PU gietvloer in uw pand

Beton wordt de laatste jaren steeds populairder. Voor op de vloer, aan de wanden en zelfs als meubels of aanrechtbladen. Maar regulier beton is vrij koud en hard om overheen te lopen. Door onze PU gietvloer een betonlook te geven, profiteert u van de welbekende grijstinten, maar met de fijne eigenschappen van een polyurethaan gietvloer. We leggen u uit waarom zo’n amazing betonlook PU gietvloer iets is voor uw pand!

100% handwerk, dus altijd uniek

Een van onze kernpunten is dat we alle gietvloeren met de hand aanbrengen. Alleen op die manier kunnen we onze uitstekende kwaliteit garanderen. Als we dit werk met machines doen, dan kunnen we de vloer niet goed aanvoelen. Door alle gietvloeren met de hand aan te brengen, kunnen we snel anticiperen op situaties. Bovendien krijgt u alleen op die manier een 100% unieke vloer.

Kenmerken van een PU gietvloer betonlook

Een polyurethaan gietvloer met betonlook realiseren we door twee tinten te mengen. We brengen de gietvloer met de hand aan, waardoor een soort gevlinderd patroon ontstaat dat bij iedere vloer uniek is. Het voordeel van polyurethaan ten opzichte van beton is dat PU zeer onderhoudsarm, slijtvast en krasvast is. Ook kunt u polyurethaan uitstekend combineren met vloerverwarming zonder in te leveren op de warmteoverdracht.

Korting bij meer vierkante meters

Wanneer u bijvoorbeeld samen met uw buren kiest voor een gietvloer van Coatingvloer.nl, krijgt u van ons een fikse korting op de totaalprijs. We kijken hierbij uitsluitend naar de oppervlakte. U bent vanzelfsprekend vrij om de gietvloer te kiezen die u wilt hebben. Ook als u meerdere ruimtes in uw pand wilt voorzien van een gietvloer, ontvangt u deze korting.

Meer informatie over de PU gietvloer betonlook

Een PU gietvloer met betonlook is dus uitermate geschikt voor iedereen die de kleurtonen van beton wil combineren met de vele voordelen van polyurethaan. Direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Vraag dan een offerte aan. Om al onze vloeren in het echt te bekijken en belopen, nodigen we u graag uit in onze enorme showroom. Maar hiervoor een afspraak, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen. Heeft u vragen over onze gietvloeren, dan staan onze specialisten u graag te woord. Neem hiervoor contact met ons op.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan