Best beoordeelde gietvloer specialist met 255 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 255 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Alles wat je moet weten over een vloer van microcement

Er zijn verschillende soorten gietvloeren en één daarvan is een vloer van microcement. Dit is een bijzondere vloer met zijn eigen eigenschappen. Een vloer van microcement wordt met de hand aangebracht en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Dit is alles wat je moet weten over een vloer van microcement:

1. Uniek karakter

Een vloer van microcement is origineel, robuust maar toch ook elegant. De vloer wordt met de hand aangebracht waardoor er bepaalde tekeningen te zien zijn. Elke vloer is daarom uniek! Het is een strakke vloer met een natuurlijke uitstraling. Daarom past de vloer goed bij diverse interieurstijlen en wordt de vloer zowel toegepast in woningen als winkels en kantoren.

2. Duurzaam en sterk

Een vloer van microcement is erg duurzaam. De vloer is sterk en kan tegen een stootje, daarom kan je jaren van de vloer genieten. De vloer heeft dan ook maar weinig onderhoud nodig.

3. Geschikt voor diverse ondervloeren

Een vloer van microcement kan over verschillende ondergronden worden aangebracht. Wel is het belangrijk dat de ondergrond goed wordt voorbereid. De ondergrond zal voor het aanbrengen volledig glad en schoon gemaakt worden.

4. Makkelijk schoon te maken

Een vloer van microcement is volledig naadloos. Daarom kan stof en vuil zich niet ophopen in kiertjes en is de vloer makkelijk schoon te maken. Dat maakt de vloer ook heel hygiënisch.

5. Comfortabel

Een vloer van microcement is volledig naadloos en erg sterk, maar ook heel comfortabel. Met deze vloer geniet je van de goede kenmerken van een betonnen vloer, maar de nadelen zijn er niet. Dat maakt een vloer van microcement zo populair.

6. Diverse kleuren

Er is een breed scala aan kleuren waarin een vloer van microcement verkrijgbaar is. Vooral natuurlijke tinten als grijs en bruin zijn populair.

Bron afbeelding: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan