Polyurea vloer - Coatingvloer.nl

Polyurea vloer

Polyurea vloer

Een polyurea vloer is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een sterk en vloeistofdicht vloersysteem en bij het aanbrengen ervan zo minder mogelijk bedrijfshinder willen ondervinden. De uithardtijd van de polyurea vloer van Coatingvloer.nl bedraagt slechts twee uur, zodat wat dat betreft de bedrijfswerkzaamheden heel snel weer hervat kunnen worden. Na de uithardtijd is de vloer namelijk weer direct volledig te belasten. De kunststofvloer voldoet bovendien aan vele eisen en is wat dat betreft te vergelijken met epoxy. Het verschil is de snelle droogtijd. Overigens profiteert u standaard van meerdere voordelen en van alle eigenschappen van het unieke polyurea vloersysteem, zoals:

  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Taai elastisch (instelbaar)
  • Duurzaam
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Toe te passen met ander kunststof vloerafwerking
  • Tegen een groot aantal chemicaliën bestand
  • Leverbaar in RAL-, NCS- en Sikkens-kleuren

Prijzen

De prijs van de polyurea vloer die supersnel uithardt en droogt zijn scherp gesteld en voordelig in vergelijking met meerdere andere naadloze vloeren die door Coatingvloer.nl worden aangeboden. Er wordt bij ieder project gekeken naar het oppervlak om het aantal m2 te bepalen. Hierop wordt de prijs onder meer gebaseerd, maar er zijn tevens andere aspecten die meespelen. Bijvoorbeeld de materiaalkeuze, speciale afwerking, arbeidsuren en transportkosten.

Oppervlakte

Aangezien een polyurea vloer voor allerlei soorten projecten geschikt is, maakt het oppervlak wat dat betreft niets uit. Het aantal m2 maakt echter wel uit als het gaat om de prijs. Die wordt per m2 namelijk lager als er sprake is van een toenemend oppervlak. Voor een polyurea vloer van 151 m2 of meer betaalt u bijvoorbeeld een lagere m2 prijs dan voor dezelfde vloer die aangebracht wordt in een ruimte met een oppervlak van 40 m2.

Materiaalkeuze

Bij deze keuze voor deze unieke vloer staat in principe het basismateriaal al vast. Polyureahars is namelijk het kunststof dat de basis vormt voor de polyurea vloer. Aangezien er voor wat betreft de afwerking meerdere opties zijn, wordt de prijs voor een extra afwerking meegenomen in de kostenberekening.

Veelzijdige polyurea vloer

De polyurea vloer van Coatingvloer.nl is veelzijdig en multifunctioneel. Dat is ook een reden dat dit vloersysteem voor de meest uiteenlopende toepassingen wordt gebruikt. Aangezien de vloer voldoet aan de normen voor HACCP en ook geschikt is om in aanmerking te komen voor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening is de toepassing nog breder. De polyurea vloer brengen wij dan ook in verschillende soorten ruimtes aan, variëren van ziekenhuizen en verzorgingshuizen tot bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie en kantoren. Ook magazijnen, laboratoria, archieven, drukkerijen, parkeergarages en bakkerijen profiteren van de voordelen van dit vloersysteem. Het is zelfs zo dat deze vloer eveneens aangebracht kan worden op hellingbanen, brugdekken en laadplatforms.

Aanbrengen van een polyurea vloer

Het aanbrengen van een polyurea vloer neemt in verhouding tot andere soorten naadloze vloeren, zoals gietvloeren weinig tijd in beslag. Het materiaal wordt in een dunne laag aangebracht om vervolgens snel uit te harden en te drogen. Uiteraard is het mogelijk om specifieke eigenschappen toe te kennen aan deze vloer tijdens het aanbrengen ervan. U kunt dan onder meer denken aan antislip. Hierdoor wordt de vloer stroever en nog veiliger. De gradatie varieert van redelijk glad tot extra ruw.

Werkgebied: heel Nederland

Coatingvloer.nl voert door heel Nederland projecten uit en is specialist in het aanbrengen van polyurea vloeren. Wij werken onder meer in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

U kunt op elk gewenst moment online een offerte voor een polyurea vloer aanvragen bij Coatingvloer.nl Mocht u advies op prijs stellen dan kunt u contact opnemen en een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom in Amsterdam. U kunt ons bereiken via 020-8452650.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl